早前閒逛銅鑼灣,路過喱間著名ge鯛魚燒店,黎遠已經聞到好香喇,怪獸先生都捉唔住我喇,因為我已經一支箭咁衝左埋去!我諗緊要紅豆定玉桂,怪獸先生就幫我揸主意買左紅豆魚仔比我食喇...真係好!不過個架冇,要等佢即刻整,咁仲好新鮮熱辣先好食嘛~其間都好多人買呀,因為d魚仔真係好香好得意!終於都等到喇...拎係手到熱辣辣,所以都等左陣先食,我喱條魚仔都燒得幾靚,睇到塊魚皮個色都燒得好平均下,仲有一睇條魚仔都覺得超多餡的,因為d紅豆餡現左d出黎啊!第一啖食落口,真係好香脆,再食多啖,食到紅豆餡喇...唔會太甜,係真係有豆味ge個種呀,i like!所以我就算剛剛先食完午飯,都要撐住個肚食哂佢呀,Yummy!

紅豆餡ge魚魚!>v<
紅豆餡ge魚魚!>v<