2021-04-03 1460 views
藏身於酒店入面嘅馬來西亞餐廳🙈原來都幾full house🤔,同埋而家無左lunch set menu😢新加坡喇沙好普通🙈湯底重椰汁味,辣味都出,但就唔鮮甜,加上湯身比較稀,所以麵唔係好掛湯😕但麵就勝左彈牙,即使食到最後都唔會淋哂。配菜都失色,有蛋、魚片、蝦同豆卜。對我黎講最好食竟然係蛋😨最大嘅問題係其他餸有時會食到番梘味😨如果唔計呢點嘅話,魚片都有咬口,豆卜吸哂啲汁好正,但有時會有油益味,蝦食到最後有啲霉同太細隻😨我應該係正常食量,但覺得有啲唔夠飽雖然係酒店入面環境幾靚,但服務就嘛嘛😕長期都無人得閑過黎,本身都叫埋個咖央多士試下都放棄左💩唔好expect 會主動比/斟水。

新加坡喇沙

配菜都失色,有蛋、魚片、蝦同豆卜。對我黎講最好食竟然係蛋😨

我應該係正常食量,但覺得有啲唔夠飽