2018-01-09 505 views
上星期食完新麻蒲感覺麻麻,今晚試試新嘢。餐廳地點優越,太子地鐵站E出口向深水埗方向步行1-2分鐘就到達。餐廳門面都頗大,都多人等位。前菜一定係最先到,種類還算多。主菜第一樣先嚟辣豆腐湯,色水睇落唔錯但唔夠辣,感覺有點兒似飲蕃茄湯咁。跟住要彈彈嗰份燒牛肉,牛味沒有反而雪氣十足,我相信應該啱啱喺冰櫃攞出嚟,所以解凍唔切。燒牛肉唔得反而牛仔骨有驚喜喎,牛仔骨調味唔錯,燒完後入口尚算淋,同燒牛肉對比完全係兩件事。五花腩大大舊,一塊可分幾舊食,肥瘦尚且平均,燒後肥肉少少脆會令人想再夾多舊。韓燒嚟講BBQ7080係唔差嘅,應該有機會Encore~
韓燒嚟講BBQ7080係唔差嘅,應該有機會Encore~
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner