老厝邊大角咀埃華街92號地舖黎到大角咀好多嘢食,老友推介地道台灣菜,又幾正喎!😽三杯雞扒便當大廚即叫即製,雞扒新鮮,香氣四溢,口感煙韌,好耐冇食過原汁原味嘅雞扒,連雞皮都食埋。大部分餐廳都會將雞扒醃過龍,冇曬肉味。節瓜新鮮爽口爆汁,鹵水蛋醃製得恰到好處,加少少醬汁好開胃,推薦!🤤眷村紅燒牛三寶麵牛腱心(肉味香濃,炆得夠入味)、牛肚(夠鬆軟)、牛筋(口感香滑又夠林,補充骨膠原),台式麵條夠煙韌,份量十足,紅燒湯底沒有味精, 畀我飲曬,不會太鹹,少少辣,好惹味,推薦!😻蜂蜜綠茶茶味香濃唔會澀,蜂蜜香甜又夠潤,我鍾意叫少甜少冰,加埋嫩滑愛玉,甜度適中,大滿足。😋鐵觀音奶茶奶味香濃,茶味慢慢滲出。😃老厝邊 環境舒適,食材新鮮,播住台灣流行曲,好地道,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
老厝邊

大角咀埃華街92號地舖

黎到大角咀好多嘢食,老友推介地道台灣菜,又幾正喎!😽

三杯雞扒便當

眷村紅燒牛三寶麵

蜂蜜綠茶

鐵觀音奶茶

奶味香濃,茶味慢慢滲出。😃

2024-04-24