2015-05-20 385 views
去奧海城foodcourt食dinner,見到蕃滿門碗麵勁大碗,但都只係幾十蚊,覺得好抵食,所以就簡左佢。最後我叫左個’什錦蕃茄滑蛋濃湯’,即係最大碗個種,乜餸都有,仲可以自己簡麵種,另外仲有5,6種辣度可以簡,非常貼心。師傅ge 效率幾高,等左2,3分鐘就有得食。呢間餐廳以蕃茄做主題,仲話自己ge茄湯不含味精,所以我二話不說就試飲下個湯。D茄湯好濃味,而且感覺上的確同外面加左味精個D有D分別,感覺蕃滿門ge係比較fresh D。至於D餸同麵就都唔錯,同普通餐廰差唔多。值得一提再提ge係,碗麵真心大碗,又足料,我都差D食唔曬,性價比真係一流呀。
至於D餸同麵就都唔錯,同普通餐廰差唔多。
2015-05-17
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)