今日唔駛返工就諗住搵間酒吧餐廳好Chill咁食D野~ 行過Noc Noc見到有Brunch Set, 咁就入去試下啦。呢度樓底都幾高,裝修幾靚,最重要係坐底之後店員就即刻拿消毒紙巾畀我地,抹完手仲可以抹下張枱添,夠哂乾淨!叫左個Brunch Set辣肉醬芝士餡餅配薯條,跟餐飲凍檸茶,一個小食,雞翼三重奏。個芝士焗餡餅焗得剛剛好,外面脆脆地但又唔乾,初初都擔心個辣肉醬係好辣,不過店員話香多過辣,確實係喎,真係好香好有墨西哥風味,呢個真係唔錯,幾好味!雞翼三重奏D雞中翼好大隻,係Buffalo,牛油,蜜糖芥末,呢碟小食落足料,無論雞中翼既size定醬既量,都係有番咁上下既份量。雖然大大隻,都係炸得透架,熱辣辣好好味!如果可以用黎配啤酒一流呢!食完野飲番杯冰凍既凍檸茶,確實滿足~

辣肉醬餡餅配薯條

雞翼三重奏

食完野飲番杯冰凍既凍檸茶,確實滿足~

2020-03-10
$193 (Tea)
辣肉醬餡餅配薯條