本身其實想食另一間餐廳,但係奈何太多人排隊而我嘅食飯時間有限,所以就嚟食依間我都bookmark咗好耐嘅茶記☺️佢最出名嘅係滑蛋系列~咁就梗係要嗌嚟試🥰🧡滑蛋菠蘿油🧡💵$28依個係大坑名物嚟~菠蘿油本身已經夠晒邪惡,佢仲要配埋滑蛋😈我覺得都係好食嘅,菠蘿包仲暖暖地,再加上熱辣辣嘅滑蛋同凍冰冰嘅牛油,係有少少冰火兩重天嘅感覺😂我諗鍾意食菠蘿油嘅人應該會幾鍾意食~但係我覺得其實都係想像到嘅味道嚟😂💜滑蛋豬扒飯💜💵$57賣相唔錯,滑蛋份量都好足夠配飯食~豬扒腍身而且已經切好一條條咁方便你食🥰味道係好食嘅,算係正常好少少嘅茶記質素,但係未去我預期中好驚艶嘅程度~💕overall💕食物味道唔錯~不過唔好特別抱太大期望😂

🧡滑蛋菠蘿油🧡
💵$28