🇮🇳🥠🍛多款印度咖喱開心share▫️set lunch 包餐湯、咖喱角、沙律、主菜、烤餅或飯☑️餐湯、沙律、開胃菜🥗第一次試印度餐湯,幾好味,雖然吾咩黎,但幾特別。沙律係生菜絲,配左d BBQ醬,幾新鮮。開胃菜係咖喱角,個皮好脆,味道ok, 裏面係一啲薯蓉加雜菜粒,都幾飽肚。☑️Naan🥠主食可選Naan或飯,我哋全部都要Naan,上左2籃,每塊好大塊,而且好軟熟,似面包,食2塊就已經好飽,點咖喱係幾好食☑️ LAMB MADRRSH 馬德拉斯燴羊肉 -$108☑️ PRAWN CURRY咖喱大蝦 -$98☑️ BUTTER CHICKEN 牛油燴咖喱雞 -$88☑️ FISH KORMA 腰果醬咖喱汁燴魚柳 -$88☑️MIXED VEGETABLE 混合蔬菜 -$78☑️SAAG PANEER 芝士燴菠菜 -$86一行6人叫左6款吾同嘅咖喱share,睇落去好似好細碗,但其實都幾多,每款都有d吾同,menu上會介紹用上嘅材料和辣度,有辣有吾辣,但甘多款我都覺得幾好味。馬德拉斯有🌶️ 🌶️logo,都真係會辣d, 🌶️嘅就剛好,微辣惹味,吾辣嘅就較香甜易入口。但係腰果醬咖喱唔係好食到有腰果味。每款配料都吾
🇮🇳🥠🍛
多款印度咖喱開心share

☑️餐湯、沙律、開胃菜🥗

☑️Naan🥠

☑️ LAMB MADRRSH 馬德拉斯燴羊肉 -$108
☑️ PRAWN CURRY咖喱大蝦 -$98
☑️ BUTTER CHICKEN 牛油燴咖喱雞 -$88
☑️ FISH KORMA 腰果醬咖喱汁燴魚柳 -$88
☑️MIXED VEGETABLE 混合蔬菜 -$78
☑️SAAG PANEER 芝士燴菠菜 -$86
一行6人叫左6款吾同嘅咖喱share,睇落去好似好細碗,但其實都幾多,每款都有d吾同,menu上會介紹用上嘅材料和辣度,有辣有吾辣,但甘多款我都覺得幾好味。馬德拉斯有🌶️ 🌶️logo,都真係會辣d, 🌶️嘅就剛好,微辣惹味,吾辣嘅就較香甜易入口。但係腰果醬咖喱唔係好食到有腰果味。每款配料都吾少,例如大蝦和雞都有3-4件,蔬菜款都滿滿蔬菜。

🆗Mango Lassi -$25
飲品套餐唔包,但食印度菜必飲嘅,呢間嘅Mango Lassi 芒果味比較淡。
Mango  Lassi

2024-04-25
$116 (Lunch)