2012-05-02 92 views
因為之前收到傳單, 賣點係用日本米做飯; 本身自己都好鍾意食飯所以就決定去試下。第一次去係四月中復活節假期後, 店舖用自取形式; 自己選舉好食咩就排隊比錢。日式薯仔燜牛肉便當+豆乳骨膠原雞丸湯櫻花蝦御結+牛肉御結收銀機側邊有兩部微波爐, 買時佢仲會問使唔使翻熱; 服務唔錯~我係買走返公司食, 翻熱之後返到公司都仲暖暖o地; 而味道亦都唔錯, 個湯好特別又好飲。正!! 一個便當餐HK$53, 包一個便當+一個御結+一個細SIZE湯 (餐仲可以優惠價HK$5買多個御結,男仔食都唔怕食唔飽)第二次再去係四月尾店舖"雙倍印花日", 叫埋同事一齊去儲多o的印花~ 同4個同事一齊去所以搵位堂食, 可能我o地早一去到就有吉枱唔使等。三文魚&魚籽刺身飯+泡菜御結+豆乳骨膠原雞丸湯刺身飯餐HK$5x, 包1個刺身飯+1個御結+1個麵豉湯 (另外仲有個什錦刺身飯好似貴少少)而我自己鍾意豆乳骨膠原雞丸湯, 所以加HK$5轉了。三文魚同魚籽都好新鮮又好味, 而個泡菜御結辣辣o地一樣好好味。下次"雙倍印花日"一定再去食過

三文魚&魚籽刺身飯+泡菜御結+豆乳骨膠原雞丸湯

而我自己鍾意豆乳骨膠原雞丸湯, 所以加HK$5轉了。

下次"雙倍印花日"一定再去食過
2012-04-24
$60 (Lunch)
  • 泡菜御結
  • 豆乳骨膠原雞丸湯