睇食評好多好評,照片又幾吸引,雖然價錢貴左少少,但係今日都打算試一試。店舖非常細小,有兩張枱,可以堂食,但係一定坐得唔舒服。明明我排第二,但先整食物給排第三的堂食客人,才弄給外賣的。等了45分鐘叫了$230 兩人餐再加個幾十蚊既w-dog熱狗🌭️。食物都不是熱騰騰的,熱溶芝士凍凍地。每個熱狗都有腸仔的,面層再+你選的款式配料。和牛不會太硬,但係乾身同冇乜牛味,跟熱狗有點不搭😂感覺是要分開食。豬豬🐷熱狗分開食不錯。菠蘿好吃。w-dog 像McDonald’s 鋒味漢堡但貴很多黑松露蛋黃醬出色,偏鹹,點薯條幾好食。不過薯條唔脆.......蟹肉沙拉🥗幾好吃,生菜清甜睇完食評可能期望太大,所以今次比較失望,因為價錢也不便宜,也沒有舒適地方吃(去了其他地方吃)最後,三個人吃完感覺空虛,另外要買了其他食物

等了45分鐘

每個熱狗都有腸仔的,面層再+你選的款式配料。

豬豬🐷熱狗分開食不錯。菠蘿好吃。

w-dog 像McDonald’s 鋒味漢堡但貴很多

蟹肉沙拉🥗幾好吃,生菜清甜

最後,三個人吃完感覺空虛,另外要買了其他食物
2019-01-03
Waiting Time
45 Minutes (TakeAway)