2018-04-01 3722 views
貓咪唉⋯⋯屋企養唔到貓,唯有去啲貓餐廳滿足下,做下貓奴,一入去就見到好多主人,超開心⋯⋯四人套餐,$498。餐湯,似羅宋湯,湯清淡,不濃,蔬菜少。沙律,尺寸細,蔬菜新鮮,多沙律醬。小食,得4款,二人餐份量,鮮炸,好味。挪威三文魚卡邦尼意大利粉,尺寸細到離曬譜,一人份量,卡邦尼汁幾好味,三文魚厚身,幾好味。燒豬脾骨扁意粉,豬脾骨兩支,蕃茄汁味,肉質帶實,扁意粉軟硬適中,中規中矩。夏威夷風情薄餅,呢個係驚喜,冇諗過咁好味,皮脆味香,加上帶有鮮菠籮,有水準之作。4杯飲品,普普通通,冇乜特別。眼見杯熱鮮奶係水吧被貓主子偷飲,希望餐廳有整過杯出來比我地啦。其實呢個餐,唔係太多嘢食,碟意大利粉同扁意粉份量太少,一個人食都覺得唔夠,不過嚟呢度都係希望同貓主子玩,算唔錯㗎啦⋯⋯不過,玩還玩,要記住經常洗手,我兩位女性朋友可能冇洗得咁密,佢哋回家後又屙又嘔⋯⋯慘慘豬。推介指數:7/10
貓咪

四人套餐,$498。

餐湯,似羅宋湯,湯清淡,不濃,蔬菜少。

沙律,尺寸細,蔬菜新鮮,多沙律醬。

小食,得4款,二人餐份量,鮮炸,好味。

推介指數:7/10

4小食