2024-01-25 643 views
呢次去Cafe Too試咗佢哋嘅自助午餐,真係食到我心花怒放🌸!先講講嗰碟涼拌小黃瓜啦,好似見到舊情人咁令人驚喜,爽脆得嚟又入味,真係夠晒開胃。再嚟個泰式酸辣海鮮湯,熱辣辣飲落去,海鮮鮮味逼人,酸辣得嚟又唔會蓋過海鮮本身嘅味道,喺寒冷嘅天氣裏面簡直暖笠笠!最正宗係嗰碟燒牛肋骨,肉質腍滑,醬汁香濃但又唔會太過,搞到我真係停唔到口😋。配角蔬菜方面,烤地瓜同玉米粒都做得好好,唔會太腍或者太生,簡直係我心目中嘅完美組合。最後甜品時間就真係要大讚個焦糖燉蛋,順滑得黎糖漿燒得剛剛好,每啖都係幸福嘅滋味。一個午餐食到各種口感同味道,仲要食物質素高,真係食得咁開心,Cafe Too嘅自助餐,我打心眼裏推介👍!