2023-04-14 405 views
一開頭因為有現金券,所以去食現金券背後明明寫住適用於所有分店,但係點知d staff話只係旺角同銅鑼灣分店用得仲要只有放題 冇咗單點 大佬呀,其實你咁樣係breach contractual terms 跟住啲Staff仲要大條道理講話係又唔用得,問返我邊個俾你架 (佢態度係想教我邊個俾你就應該係返邊度用啦 個款)心諗真係你print出嚟我先可以用? 佢哋自己都承認佢哋收唔番啲現金券返嚟係佢哋嘅錯,但係認錯態度差到爆又唔補償乜差都冇,咁就呃咗去食一次快樂小羊老實講食快樂小羊都係因為性價比高,真係好平,但係牛肉就真係唔洗叫 好鞋好差 普通食牛陣仲好過佢 至於羊肉不過不失啦,但係份量好少 銅鑼灣同荃灣分店嗰啲肉會排到好靚咁俾你打卡,但係呢一間係hea到 一兜得四片羊肉擺到核核突突 仲有出邊自己自助嘅配料好少而且質量好差 唔知去咗啲咩up dip 場打邊爐咁 應該冇問題,對上一個月去咗銅鑼灣分店度食,明明好正,性價比好高 呢間分店完全唔得