(Non-member)
2006-08-01 8 views
今日同朋友食飯,本來想去漢陽園食韓燒,但係朋友話唔好食,於是就去另一間價錢較為相宜既梨和園~入到去,都覺得環境都幾好啦~~~都坐得幾舒服,於是同朋友出去睇野食~點知睇到D野食,就真係唔係咁開胃,生既食物款式都算OK多啦~~但係一睇到D熟食,就想嘔,個樣唔吸引之餘,食落口就仲難食,無味之餘又凍喎~D魚生又結晒冰咁~~~好恐怖....仲有D野飲,完全係由糖精沖成,越飲越口渴呀~個度D SERVICE仲得人驚,D姐姐態度都唔係咁好~我地有一個朋友遲左入去,食左3個字就想趕我地走~仲同我地講佢都黎左成半個鐘啦,咩都食晒啦~~但係我要強調,ACTUALLY係未夠鐘,而且都無人等緊,就係咁趕我地走~真係唔係好得呀~~