GREEN

2023-02-24 148 views
上次試完Godiva朱古力, 覺得吾錯。今次轉了新主題和風草莓祭下午茶, 當然來捧一捧場。Icon tea set 都算是抵食, 因為吾只得個high tea層架, 仲有starter, soup and main course, 份量十足。頭盤有齊3樣,烤焗生蠔, 焗蟹蓋和南瓜湯生蠔較為出色主菜三選一 (西冷牛扒, 石班魚柳, 帶子意粉 ), 我們選了牛和魚牛扒都好食, 有牛味軟硬適中魚都滑身, 不過個人遍好牛多d分量點到即止, 太大份就食吾到甜品啦主菜出場, 粉紅色女士門一見到都心心眼先啦不過岩岩太陽西斜灑住, d相影得馬馬地甜點感覺一般, 草莓每款share 得半粒, 似乎少左d啦。今次綠茶雪糕任食, 包茶啡一杯

頭盤有齊3樣,烤焗生蠔, 焗蟹蓋和南瓜湯
生蠔較為出色

牛扒都好食, 有牛味軟硬適中

魚都滑身, 不過個人遍好牛多d
分量點到即止, 太大份就食吾到甜品

主菜出場, 粉紅色女士門一見到都心心眼先啦

不過岩岩太陽西斜灑住, d相影得馬馬地

今次綠茶雪糕任食, 包茶啡一杯
2023-02-17