今日約左朋友S系銅鑼灣食lunch☺️,我地都中意食牛🐂,所以去左和牛燒肉‧純💕~小妹總覺得夜晚食燒肉太heavy😗,lunch time黎食就啱哂喇😃!沙律🥗有羅馬生菜🌱、車厘茄🍅、洋蔥、切左絲即紫椰菜同三色椒✨。沙律汁酸酸地,相當開胃🍴~另外仲有1碟前菜,但小妹麻麻地🙊,所以比左朋友👀... 除左前菜仲有麵豉湯,不過我掛住食吾記得左影📷。開始燒喇🔥!三色和牛定食($250):三色和牛🐮包括上牛排肉、肩眼肉同牛排肉💁🏻~小妹都冇細心留意邊隻系邊隻喇🙈... 因為全部都好好食啊🤤,牛味香濃又夠juicy💦,有d仲入口即溶添😍!伴碟仲有幾塊南瓜🎃,都幾鮮甜👌🏻。配埋日本米白飯🍚就更加滋味同滿足啦😋!和牛涮涮鍋定食($200):薄切既和牛脂肪分佈非常平均❄️,望落好靚😙!輕輕涮一涮就食得架喇,肉質好軟滑啊😆!鍋內仲有鮮冬菇🍄、豆腐、金菇、蒟蒻... 夠飽之餘亦吾會覺得膩🤗~呢度d牛肉性價比高😇,價錢💰吾算貴,亦十分高質👏🏻,有機會一定再黎食過👅!

前菜

開始燒喇🔥!

三色和牛定食

配埋日本米白飯🍚就更加滋味同滿足啦😋!

2017-09-24
$250 (Lunch)
三色和牛定食