2014-08-28 1030 views
哩間好味價錢又合理的餐廳,竟然會於9月14日結業,大感可惜!要推介佢真正的意大利咖啡,意思係同我去意大利旅行時飲的地道咖啡一樣! 咖啡香的程度真係鄰枱都可聞得到,我就聞到人地飲緊莫咖。我最鍾情佢的咖啡是不酸的,略微帶苦,以香濃取勝,入口夠香夠滑,淨飲都好滿足!咖啡真係一定要飲喔!!份量比一般意大利餐廳大份些少,喜歡佢走親民路線青口夠多又好味,個番茄底先係最讚! 係地道的simple原材料味道,鮮番茄肉好甜,同埋意粉煮,酸酸甜甜的,令人好開胃。仲有貪得意叫左個 All Day Breakfast,唔知係咪因為唔係意大利菜式,所以平平無奇,好似自己屋企都煎到咁,大家不用試這個了。因為已然飽左,所以未試佢地的pizza,見鄰枱食賣相唔錯,下次會試喇!

哩間好味價錢又合理的餐廳,竟然
會於9月14日結業
,大感可惜!
 咖啡香的程度真係鄰枱都可聞得到,我就聞到人地飲緊莫咖
Latte
咖啡真係一定要飲喔!!
藍青口蕃茄意粉
份量比一般意大利餐廳大份些少,喜歡佢走親民路線

All Day Breakfast
Other Info. : 職員話銅鑼灣店9月14日會結業,大家要試就去下啦!
2014-08-25
Latte