因為今日老公收夜, 要等佢食飯就要成11點...呢度啱啱好個消夜時段係11PM - 2AM, 時間上好FIT, 而且只係$68一位,就上去試下。11點半上到去仲有幾枱客, 唔算好多人, 我見牆上有NOTICE貼話限時怎樣怎樣, 我就即刻問個女收銀我地可以食幾耐,個女收銀態度好好, 又好笑容, 話我地可以坐到尾, 不過佢地大約一點開始就會收拾食物,但係之前都會同我地知會聲先。食物種類數目算OK啦, 因為佢地好似有做火鍋, 相對烤既食物就唔算好多選擇。D食物係OK質素既, 夠入味, 我會揀牛肉/牛仔骨為是晚精選。而熟食, 伴菜就好多...不過味道就真係一般...好多我同老公試過既都好似有D過熟。 不過以幾十蚊價錢黎講, 我又覺得算合格嚕。值得一提既...同之前所寫既食評一樣---衛生。可能我地去既時候都已經做左成日生意,周圍地方感覺有點油淋淋咁...而我覺得最扣分既係, 出去攞野食既碟, 我連轉左幾隻都好似有D唔乾淨, 雖然係裝生既食物...不過感覺總唔係咁好, 希望佢地改善一下啦。總括而言, 價錢合理, 時間GOOD FIT, 可以再去既選擇。
因為今日老公收夜, 要等佢食飯就要成11點...
就上去試下。

11點半上到去仲有幾枱客, 唔算好多人,
但係之前都會同我地知會聲先。

不過以幾十蚊價錢黎講, 我又覺得算合格嚕。

2010-06-07
$78 (Last Night Supper)
  • 牛肉類