2022-05-16 566 views
與其店名一樣主打賣批與撻,每次經過都會被其香味吸引,款式很多及賣相也不錯,價錢不貴;上班族或突然肚餓既朋友仔可以買一個撻當下午茶,或當早餐吃,都是一個很好的選擇😆👍🏻🍠🥧流心紫薯撻小妹今日經過Pie & tart,突然口痕買咗1個流心紫薯撻黎試食,呢個撻雖然唔係新鮮出爐,但一拎上手都感覺到係暖架~個撻非常足料,且紫薯味道唔假,好重紫薯味😋小妹食到有真既薯蓉喺入面,惟撻底比較腍身唔夠脆,如果撻身可以厚返少少就較好! 但整體呢個流心紫薯撻,紫薯味香又夠滑,好好味;小妹身為紫薯控,覺得經過見到,大家都不妨一試🤗小妹覺得Pie & tart既批, 離遠已經聞到陣陣香味, 每次經過都會忍唔住買返個黎食🙈雖然加咗價,但絕對推薦比大家💕

🍠🥧流心紫薯撻

流心紫薯撻