啱啱去咗Outback搞個胃。一落座,個黑糖包就快閃送上嚟,軟綿綿滲住甜蜜嘅香味,仲唔夠喉?Refill嚟再嚟,識飲識食。我哋圍住轉呢碟炸洋蔥,賣相掂過雞手指,兩個話嘢間就已經冚唪唥。炸得輕盈唔油膩,外脆內鬆,癮晒!🍖 話時話,西冷牛扒拍拖豬仔骨嘅組合真係犀利得嚟。肉質鬆化,雖則有啲偏熟,但都仲保持住啖啖肉嘅威風。嗰陣豬仔骨嘅話,咀嚼得更舒服,肉質鬆化,簡直入口即溶。🍕 雞肉薄餅就真係出奇制勝。面皮煎到剛剛好,餡料多得滯,夾雜住芝士嘅香濃,美味喎。透過疊疊層層嘅味道,每一啖都充滿驚喜!摘星級嘅甜品就係弱晒,Apple Cider配芒果底味,飲落嘅時候喉頭清新,甜而不膩,不過價錢就有點𠱁。响呢度食嘅每一啖,既係滿足,又係探險。直頭係滿載而歸嘅晚餐,下次仲要嚟!🍽️🤤👍🏻