2021-09-04 2423 views
今次如無意外係我最後一次幫襯呢間壽司郎,事關根據官方公佈,會在9月12日光榮結業!雖然今次同樣係星期六,排隊嘅時間只係大約45分鐘左右、可以接受的!(可能附近旺角分店分流左啲客人)至於服務方面亦是優良!都客人都有禮貌的!食物質素方面,我覺得黃埔分店同藍田分店會優勝過佢一點!可能唔同廚師嘅問題1. 中吞拿魚海膽壽司海膽真係好苦,已經完全過晒季節!但係吞拿魚係新鮮㗎!2.軍艦壽司料就OK新鮮,賣相亦都係OK,但係紫菜真係有啲D林!3. 海螺海螺壽司就不過不失都算新鮮嘅但整體來講,呢間分店啲飯係比起其他分店硬,如果改善到呢一點!咁就very good喇最後,呢間分店係因為大廈要重建而被迫結業!我地係其他分店會再見!

1. 中吞拿魚海膽壽司

海膽真係好苦,已經完全過晒季節!但係吞拿魚係新鮮㗎!

2.軍艦壽司

料就OK新鮮,賣相亦都係OK,但係紫菜真係有啲D林!

3. 海螺

海螺壽司就不過不失都算新鮮嘅

2021-09-04
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch