2021-11-24 1592 views
呢度啲tarts $10-14/件~ 價錢來講係貴過普通鋪頭(但係普通舖頭已經好食😋) 呢度就酥皮出名啲~但係其實味道都係一般般~好期待嘅蛋撻更加係有啲失望🙍🏻‍♂️佢個蛋漿好少,而且賣嘅時候都已經唔係太新鮮被偏厚,整體蛋撻嘅size好細,加上佢已經凍咗又縮細少少 $10一粒完全唔值!普通麵包店比佢出色~驚喜嘅係佢嘅酥皮蛋撻俾正常嘅布皮好味,雖然凍咗但係都鬆化不過都係同一個問題:蛋漿非常非常之孤寒嘅份量令成件事扣好多分老婆餅都係$10.1件,凍咗食都OK~我覺得佢個餡芝麻味非常之重!鍾意食芝麻嘅人可能會中意,不過咁啱我好憎食芝麻🤣🤣莎翁有少少油!不過係呢度比較特色嘅~不過如果放多陣真係會出晒油~
$10一粒完全唔值!普通麵包店比佢出色~

驚喜嘅係佢嘅酥皮蛋撻俾正常嘅布皮好味,雖然凍咗但係都鬆化
TakeAway
Type of Meal