2023-06-23 89 views
牛大人🐮講起任食打邊爐,大家又點會諗唔起牛大人呢!🥘佢哋嘅牛肉真係有質素保證,價錢又唔貴,性價比超高!🈹🈹🈹今次我哋嚟到荃灣嘅分店,仲見到佢有8至12人嘅大枱!無論係約三五知己定係一家大細過嚟打邊爐都冇問題啦😉😉今次我哋揀嘅係極上和牛吃到飽套餐,星期六黎食19:30前離座,價錢都只係$298,小朋友同埋長者嘅價格仲更加平添!🤩🤩🤩至於食物方面,我哋就最推介以下呢幾款,絕對喺必點項目!✅✅分別係澳洲和牛M5牛肩卷🐮、安格斯牛小排🐂、澳洲M5和牛丸🧆、鮮甜海蝦🦐、新鮮沙白🐚、黑松露海鮮漿🦐、蟹籽墨汁漿🦑、水魷魚🦑、水蓮🥬、士林鹽酥雞🐔、真豬小香腸🥓‼全部都好新鮮,好好食!😋😋至於飲品方面,除咗有各款冷泡無糖茶🍵、罐裝紙包飲品任飲之外🥤,特別推介佢哋嘅芭樂鹽小麥啤酒🍺,價錢只係$48一杯(400毫升),味道清甜得黎,帶有芭樂味,幾有特色!✅✅另外仲有一個飲品我地都非常推介,翡翠果凍多多🍼,原價$25一杯,而家只要like &follow 社交平台就有!個人覺得好飲過好多台灣手搖舖頭,大家千祈唔好錯過!💓💓🙈
牛大人🐮
澳洲和牛M5牛肩卷