2019-11-17 451 views
今次係熊本熊主題!朋友一見到就即刻拉大隊一齊去食🤣去到擺設同裝潢都好精美,到處都係熊本熊既踪影🙈 打卡都打咗好耐等咗一陣點心終於上緊黎,樣樣都咁精緻,靚到唔捨得食。首先要介紹呢個麻辣口水雞 ($109) 雞肉好新鮮嫩滑,個麻辣係好香好惹味,外面好少食得到!加埋下面個冷麵真係冇得輸,好正!另外點心都好岀色,叫咗燒賣,蝦餃等等點心,呢度既蝦好新鮮,爽口彈牙。特別推介呢個麻辣帶子鳳尾蝦獅子頭($99) 起初擔心呢個獅子頭成舊都係豬肉,出乎意料之外原來佢成舊都係彈牙嘅蝦🦐 加埋佢個麻辣汁係十分之出色。另外特別少少有芝麻蜜糖雞中翼 ($75) 雞翼開咗單邊,食落好香好脆。蜜糖味都好重,甜甜地好惹味。同個炒飯一齊食都唔錯~見到隔離枱叫咗啲好靚嘅甜品,我哋又叫啲嚟試。甜品真係好可愛,全部都係熊本熊🥳 特別推介呢個芝麻奶凍,個奶凍同芝麻布甸都好滑又唔算甜👌🏻
今次係熊本熊主題!朋友一見到就即刻拉大隊一齊去食🤣