2014-11-07 1334 views
o係facebook見到有網民話旺角班左膠要打邊爐緊係去靚煲皇打啦! 雖則我唔係左膠但咁多人轉貼我緊係叫埋d朋友去支持下啦!去到門口就有待應問打邊爐定食小菜, 我地就話坐低睇下先, 見到張餐紙之後就決定打邊爐, 但見到格離枱個口水雞搞到我地流哂口水, 於是我地又叫左個口水雞, 另外我地又嗌左招牌靚煲皇, d料好多, 基本上如果2個人食根本就唔洗嗌其他野食^^口水雞係半隻雞,個辣度媲美四川麻辣,辣得來剛剛好, 好刺激><有朋友食到個咀都痺埋仲繼續食, 則邊有d青瓜解辣, 食完好興奮!!!!! 至於邊爐我覺得個湯夠鮮甜,唔係味精湯, d伙記話係用湯骨淆出來, 真係好正,
招牌靚煲皇
極上肥牛, 夠厚身