2015-11-26 1380 views
Burgeroom最受歡迎既好似係鵝肝burger, 但對一個慳家妹黎講接近$200既burger實在有d奢侈...所以我同朋友就選擇左中價得黎又有特色既burger😎兩份share一人半邊!我:菠蘿芝士鱈魚柳burger朋友:大烤菇芝士牛肉burger小食:芝士旋風薯條菠蘿同鱈魚隻味道幾配,而且魚味香,只係有小小油膩,搞到計劃減肥既我有小小罪惡感😖但平時d魚肉咬開就好易散,呢隻反而唔會!另外果隻勁好味😻牛肉burger本身就係皇道,今次仲要加埋大菇真係無得頂👍🏼而且d蕃茄同醬汁味好重,又大份,食完真係又飽又滿足🙊至於個薯條都好正,芝士好多絕對無偷工減料👍🏼而且用鐡鍋裝住令佢保溫得耐d 你地知啦薯條凍左就唔好食架啦麻!等位亦唔係等太耐,呢度主要係自己serve自己,行去落單,醬汁野飲自己拎。但收銀處個職只態度好差,十問九唔應,問佢野飲係咪自己拎又唔答🙄呢度野食就好食啦,但員工真係要train下囉-,-
我:菠蘿芝士鱈魚柳burger
朋友:大烤菇芝士牛肉burger
小食:芝士旋風薯條
菠蘿芝士鱈魚柳burger
洋蔥圈
芝士旋風薯條
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 芝士旋風薯條
  • 大烤菇芝士牛肉漢堡