2023-06-08 2036 views
今日經過尖沙咀唔想周圍搵地方,先至喺呢間餐廳度食,尖沙咀真係第一次入去,同一個朋友仔上去嗌咗個瑞士汁炒牛河,份量少,一啲都唔覺得飽,個價錢又唔係平,但係個味道又唔係真係超級好味,但係佢啲瑞士汁確實係好濃,啲牛真係好少,根本就冇可能會飽,於是我哋就再嗌多個瑞士汁雞翼,同個牛河個味都係一樣,但係啲雞翼個size都好細隻,於是兩個人鼓起勇氣嗌咗個疏乎厘,確實個疏乎厘好大 ,好巨型,兩個人食確實有點吃力,但係因為太肚餓嘅原因,,所以其實個疏乎厘都有少少驚喜,因為佢做出嚟個樣確實係真係可以打卡嘅,但係你問我係咪真係好好食呢?我又覺得唔係真係超級無敵好食,如果價錢又唔係真係感覺上會覺得好值得去,不過佢個環境個裝修感覺好懷舊 所以好似如果未去過嘅可以感受吓呢間餐廳嘅氣氛,但係你話長期食我就唔會去幫襯。
  • 梳乎里
  • 瑞士汁炒牛河