2020-05-06 270 views
疫症期間,大部份餐廳都可以食,因為食咩都唔使等位咁滯。不過我錯了,牛大人呢個放題場依然要等35分鐘位。哈哈,無問題。見到裝修幾靚,木系感覺,仲要咁多人,其實更有信心。入座後見到個場好乾淨,可以枱之間會用木板嚟隔開。員工全部戴口罩,嘢食全部用膠盒裝住,要開蓋先可以拎料,衛生比5星。首先,湯底方面選擇了鴛鴦鍋。穩陣派的選擇。辣果邊係好香辣,應該好易接受到。野食方面,打邊爐嘅材料應有盡有。其中我最鍾意嘅係佢嘅蝦滑牛滑同鴨血,非常之出色!本人打邊爐係鍾意點醬既,而呢度既醬料應有盡有,連蒜蓉醬牛肉醬豬肉醬都有,10分齊全!另外,有大人仲有一排好似便利店嘅飲品門,有自家製嘅洛神花茶,冷泡烏龍茶,共四款。加上酸梅湯,汽水,等飲品。即使丸類肉類食唔飽,牛大人仲提供四五款麵食,同埋台式滷肉飯!所以一定食得飽。牛大人真係無得輸,我一定會再返嚟食!
疫症期間,大部份餐廳都可以食,因為食咩都唔使等位咁滯。
不過我錯了,牛大人呢個放題場依然要等35分鐘位。

入座後見到個場好乾淨,可以枱之間會用木板嚟隔開。

鴨血

加上酸梅湯,汽水,等飲品。

滷肉飯汁

牛大人真係無得輸,我一定會再返嚟食!
鴨血