今日約左粉絲黎個下午茶傾下心事~佢提議黎呢到食下熱氣野~!我當然支持 la!!一黎到d枱椅擺放得三尖八角,好有獨立自我的風格~我地就揀左個大柱位黎坐,去買野食先~見到d相張張都好堅~件件都好大件~啱晒我胃口(d相...)~~我點左佢個招牌牛肉漢堡,加個沙律同杯青檸蒻蒟,粉絲就點左個雜菜飯漢堡招牌牛肉漢堡 - 見到實辦就知道又上當了~乜都細返少少之餘,,覺得牛肉扒感覺好乾身,冇乜肉汁,幸好有蕃茄漿同鮮茄d汁搭救,可能我唔應該諗太多~難免令我出現少少貨不對辦的感覺~沙律 -菜果都算新鮮~爽口冇黃葉~!麻漿沙律都應該唔會有太大的出入...除左份量,青檸蒻蒟 - 飲入口感覺就好似溝唔夠魚膠粉的青檸味啫喱咁,浠溜溜,水唔水啫喱唔啫喱,同我預期中相差太大~我冇諗過會係咁~麻麻地~!雜菜飯漢堡 - 炸起左的雜菜夾喺壓實煎過的兩舊飯中間,睇落感覺已經好油膩,凍左食感覺更濃~!噢~喺呢到我地一邊食一邊傾計~不知不覺都坐左好耐~服務員好好都冇過黎打擾我地~由於傾計傾到冇水飲~所以今日到此為止~!如果有添水服務就好la!

Other Info. : 店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...行遠一D!
2014-03-26
$70 (Tea)