2024-03-28 144 views
上次聽到人哋嗌奶醬麥多夾心 記住咗今日同confirm一定要嗌呢樣嘢其實我有印象之前都有試過㗎,不過感覺好似麻麻哋(因為麥包有提子乾)所以之後又嗌返正常多士但係唔知係咪經歷咗啲嘢個人變咗?定還是我老咗接受嘅嘢多咗? 今日再食返又好似幾唔錯喎,(老闆都講笑話我麻煩呀🤪,又要夾心又要開四,下次可以試吓奶油麥多夾心,應該仲好食啲😅😂連平時要搭份火腿煎蛋都冇搭到,慳返$12😙咁啱坐隔籬一位男士應該係內地人本身食緊一份豬扒蛋麵,點知佢再落order話要兩份蛋牛烘😱落單個姐姐都以為自己聽錯(以為普通話佢聽唔明)🫢老闆攞住兩份蛋牛烘行埋嚟嘅時候,佢都好搞笑咁話-食咁多?😂重聽到個客回應話-係呀,肚餓呀嘛😝😝🤣🤣開心就係咁簡單

連平時要搭份火腿煎蛋都冇搭到,慳返$12😙

老闆攞住兩份蛋牛烘行埋嚟嘅時候,佢都好搞笑咁話-食咁多?😂
重聽到個客回應話-係呀,肚餓呀嘛😝😝🤣🤣

開心就係咁簡單
奶醬麥多夾心