平時賣台灣菜既餐廳就見得多啦,但專賣台灣蛋餅既餐廳,真係唔多見😆​​招牌培根芝士蛋餅加熱黑糖奶茶 $50​之前去台灣個時仲未太識排行程,所以都無試過蛋餅,今次係我第一次食蛋餅,值得欣賞既係老闆d蛋餅都係即叫即整👍但又唔會要等太耐,等既時候仲聞到煎緊培根好香個種味道​​送到黎個時,對個蛋餅既賣相有小小失望,因為唔係一個卷既形狀,後尾先發覺原來培根芝士既話都係呢個形狀,肉鬆芝士或者薯餅芝士先係個卷既形狀,可能係因為餡料既問題​​食落熱辣辣,蛋餅既餡料都多,食到蛋同培根既香味,餅皮有d煙韌,芝士半融,雖然味道算唔上好驚喜,但都係好食既,不過個人覺得有點兒小貴​​平時都係飲開凍既黑糖珍珠奶茶,未試過飲熱既,原來當熱奶茶啖啖都飲到黑糖既味道係咁好飲😊​​​ig: venus.holic **

招牌培根芝士蛋餅加熱黑糖奶茶 $50​

​ig: venus.holic
2019-12-06
$50 (Breakfast)