2016-11-01 819 views
頭盤咕撈肉🔥皮林 肉un 再黎蠔餅-d蠔小到都唔知以為叫左炸餅跟住黎左隻豉油蔥雞勁肥勁大舊唔知以為去左食大雞大勁難食跟住炸大腸可以個皮又係林裡面又林咬左幾廿秒望望隔離位兄弟原來都重係咬緊 食香口膠嗎?⋯🔥🔥已經火都黎,再黎蝦醬鮮魷西蘭花✌🏻全晚食最多一定係👍🏻西蘭花 ✌🏻因為佢用滾水整熟左起碼落到肚跟住應該名堂係椒鹽炒蝦能夠將咁細隻蝦捉番黎再拎去賣我都唔識講💥照食⋯一咬落去能夠食到用熱水整熟既蝦味「我叫左白灼嗎,但成碟係炸出黎🔥」係大家非常無奈之際同估計四十蚊隻既粉絲元貝係壓軸登場👍🏻你嗌海鮮類會最尾出場嗎?我真係細佬仔最小出去食飯,同我估計無錯能夠將隻元貝蒸到變成扇貝size⋯我決定咬下去 為左配合呢段文章我會形容呢隻元貝係扇貝既樣榣柱既口感👍🏻💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯火滾
頭盤咕撈肉🔥皮林 肉un

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯火滾