2015-01-23 1374 views
農曆年前臨近換季,又係鳩嗚掃平貨既好時候!行咗勁耐赲赲地,梗係要食番餐好既叉叉電!!見到D餐紙真係唔知剔咩好! 選擇困難症發作@@我會揀壽司>刺身,因為覺得有舊飯配埋食冇咁單調,而且壽司款式多過刺身~ 佢既壽司都真係幾新鮮,而且唔會D飯雪到硬掘掘,係個醋青魚定唔知咩魚腥左D,但係其他都好味 鹽燒牛脷 - 真係好鹽燒,所以好咸... 不過唔硬,而且好香,但真係好咸牛柳粒正好多,粒粒都好嫩又多汁,加埋少少炸蒜,脆脆地口感仲正,雖然菜式簡單,但係全晚最鐘意係呢樣餃子 - 係就係唔係咩貴價野,不過想食咪叫囉~ 炸得外皮好香脆,可惜餡料唔夠juicy~btw雖然款式多,但係飲品除外,飲酒類要加錢,唔似之前番本有清酒梅酒飲
農曆年前臨近換季,又係鳩嗚掃平貨既好時候!
行咗勁耐赲赲地,梗係要食番餐好既叉叉電!!
見到D餐紙真係唔知剔咩好! 選擇困難症發作@@
壽司