最近朋友生日,朋友又鍾意啲法式嘅餐廳,搵到呢間食crepe嘅小店,就決定晚上同佢喺呢度慶祝生日。𝓒𝓪𝓯𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓹𝓮嘅dinner set簡直係超出expectation,無論係賣相、味道同服務,加上佢有好多唔同好吸引嘅選擇,令到今次食完都十分之回味😋😋Dinner set 大概$200左右,包括一個湯或沙律,主菜同埋飲品。如果想再加嗌一個甜crepe都可以用優惠價去加點𝙆𝙖𝙡𝙚 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙙 𝙤𝙧 𝙎𝙤𝙪𝙥 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝘿𝙖𝙮 首先想嘅係前菜,朋友同我都試咗個沙律同埋蘑菇湯,由佢嘅前菜都已經覺得小店係好用心去調味。所以就算食個沙律都已經好有層次感,口感都好豐富。蘑菇湯做到口感好滑,蘑菇味都好濃,上面加上一啲嘅香草,所以覺得飲緊淡淡嘅都係美味。𝙎𝙩 𝙅𝙖𝙘𝙦𝙪𝙚𝙨 泥到食crepe嘅餐廳邊可以唔食一個鹹crepe呢🙃呢個係黑松露帶子餡料,入邊係用上小帶子,再配上有黑松露醬,同樣都係調味得好好👍🏻做法好正宗,就感覺自己去咗法國一樣🫶🏻𝙎𝙚𝙖𝙧𝙚𝙙 𝙝𝙖𝙡𝙞𝙗𝙪𝙩 香煎比目魚燒到10分香口,旁邊有dip cream sauce,配菜有菠菜同埋薯蓉。醬料非常之夾,將比目魚完全提升𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞

𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 𝙘𝙧𝙚𝙥𝙚 生日邊係可以冇甜品嘅呢?點咗呢個tiramisu crepe,基本上就係tiramisu而包咗係一個crepe入面,賣相真係好靚,上邊仲有一球咖啡雪糕添🤭

另外dinner set 再包多一人一杯嘢飲,喺佢drinks menu嗰度可以隨便選擇,我哋試咗佢嘅matcha latte 同熱朱古力

最後食完我同朋友都捧住個肚,但真係所有嘢都好好味,真係非常強烈推介大家去試吓👍🏻👍🏻
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)