2018-07-20 278 views
第二次來泰屋, 食物繼續好味! 今次食馬拉盞炒泰國椰菜苗, 正逗逗! 味道很香但不會過咸, d 苗鮮嫩得來有咬口, yummy! 干炒泰式蛋包金邊粉也很正! 不但炒得香口, 味道惹味, 其賣相都靚靚, 蛋厚度剛好, 軟身彈牙, 蝦都大大隻, 炒得香味道惹味! 豬肉生菜包, 生菜新鮮, 豬肉碎炒得金香惹味, 吃時停不到嘴! 甜品豐富, 我們點了椰汁糕, 千層糕和芒果糯米飯。 前兩者比較甜, 但質感剛好, 不太黏也不鬆散。後者暖暖的, 有齊黑白米, 芒果新鮮, 味道頂呱呱! 店內清潔, 坐位舒適, 服務員也親切, 這兒絕對是個好選擇! 會再來!
干炒泰式蛋包金邊粉
馬拉盞炒泰國椰菜苗