2023-11-16 556 views
因為11月月頭要去內地培訓員工 趕緊帶朋友黎呢間位於土瓜灣嘅fusion菜Cafe 今日黎到餐牌依然無變 因我自己鍾情中式食品 所以點左陳皮火山骨糯米卷 朋友點了阿根廷紅蝦手工作意粉 前菜就不帶提 朋友點了意粉 給我試了一點 或者我本身晤鍾意魚生類食品 覺得海膽嘅味道 比較腥 但我朋友相反超鍾意 相隔不到5分鐘 到我點嘅火山骨到場 開頭以為好辣 見有幾條青辣椒 之後問服務員 會否好辣 服務員都解釋得好清晰 好貼心 如果太辣食晤到 可以從新做一碟比我 不個第一口食完辣椒 確實晤辣 仲帶點椒香 重頭戲排骨有5件 味道酸酸甜甜 好開胃 美中不足 陳皮味食晤出 不個賣相 味道做得十分好 仲有幾棵燒香嘅小棠菜 同埋糯米卷 食完剛剛7分飽 好滿足
因為11月月頭要去內地培訓員工
阿根廷紅蝦海膽醬手工意粉
陳皮火山骨薑母鴨糯米卷
2023-10-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)
陳皮火山骨薑母鴨糯米卷
  • 陳皮火山骨 薑母鴨糯米卷