2017-01-24 442 views
平時行街周不時見到呢間拉麵店,睇相幾吸引所以同男朋友泥試下,點知開始左中伏之旅因為系下午茶時間,所以我地簡左個茶餐食,我叫左黑蒜油叉燒拉麵。叉燒夠瘦,算系大塊但系得一塊,5系好夠。配料只有一塊叉燒同蔥,冇蛋冇紫菜。到個湯底,我淨系食到油味同好淡好淡既湯味,成個湯底聞5到同食5到蒜香麵既份量好小,真系幾淡就可以食完大家可以同罐汽水對比下碗面既size極迷你落單時店員有講呢個麵系細d,但冇諗到系迷你版跟餐有罐汽水同小食,個薯餅既餡系甜既.....成個都系凍,食左幾淡真系食5落口而且都幾油呢間店店員態度都麻麻,落單同收錢都好黑面,好差既用餐體驗!!呢個餐42蚊左右,呢個價錢可以去其他拉麵店食茶餐都足料好多,好失望
麵既份量好小,真系幾淡就可以食完
大家可以同罐汽水對比下碗面既size
極迷你
落單時店員有講呢個麵系細d,但冇諗到系迷你版
而且都幾油