2018-07-06 1273 views
今日約左個fd食lunch,成日行開行埋經過都冇諗住試,但元朗質素好少少既西餐都食過,都係麻麻地。見openrice呢間評價都幾高,即刻打去book,點知好full,好彩有個半鐘時間俾我地zip入去! 環境舒適,唔會好迫,玻璃有貼反光貼,睇到出面街但又唔會因為陽光面太熱。 兩個人叫左兩個餐share,價位元朗黎講價位適中啦。叫左個豬柳同野菌意大利飯。個雜菜餐湯好足料,又有胡椒調味,酸酸辣辣好惹味,如果個蕃茄底再濃d就perfect! 個餐包熱辣辣有誠意,但味道普通左d,似麥包,但都鬆軟既。呢個有皮石斑好厚肉又唔會老,皮煎得岩岩好,係落多左少少鹽。個意大利飯好多雜菌,al dente 有咬口,唔會太creamy太濟!極力推介!個豬柳好林有豬味仲好大舊添,但蜜糖略厭稀左d 唔夠掛身,個飯又冇汁有d乾。普普通通啦。 奶茶有茶記8成水準,唔錯!終於係元朗搵到間性價比高既西餐!

兩個人叫左兩個餐share,價位元朗黎講價位適中啦。

叫左個豬柳同野菌意大利飯。

雜菜湯

餐包

個餐包熱辣辣有誠意,但味道普通左d,似麥包,但都鬆軟既。

刁草野菌意大利飯伴有皮石斑

煎焗豬柳條配檸檬蜜糖

跟餐奶茶

奶茶有茶記8成水準,唔錯!

終於係元朗搵到間性價比高既西餐!

雜菜湯
刁草野菌意大利飯伴有皮石斑