天氣涼涼地最啱打邊爐🍲!網上見到「熊本牛鍋」 $328套餐包無限時任食牛頸脊🐮、任食雞煲🐤同任飲任食雪糕🍨!仲要每位附送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀!其他套餐可以以每位優惠價$138/3隻大閘蟹。現凡當月生日嘅客人🎂,WhatsApp提早預訂及說明該優惠,4人或以上同行,壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🐮。餐廳有會員制度,詳情可以留意熊本牛鍋社交平台~雞煲雞件入味嫩滑,份量足夠兩人食,醬汁濃稠度剛好,微微辣幾惹味😋大閘蟹好開心抽到蟹公阿😍!打開都幾多膏!仲有白色膏添阿好正🤍!入口綿密鮮甜!肉類任食牛頸脊、美國頂級牛肩胛、加拿大極嫰保濕豬片!牛頸脊同牛肩胛肉味濃郁,油脂豐富🤤!保濕豬片入口鬆化多汁,無羶味👍🏻火鍋配料有各款嘅菜🥬、丸🧆、雞件🐥、海鮮🦑等等,呢度有我地最鐘意嘅隻炙燒芝士丸同龍蝦丸!墨魚滑夠哂彈牙都好好味!甜品雪糕必食🤩 有曲奇雪糕🍪、芒果雪糕🥭、士多啤梨味雪糕🍓同泡芙選擇。飲品呢度除咗有好多唔同嘅罐裝飲品之外,仲有自家製飲品夏枯草同冰糖紅棗雪耳。推介冰糖紅棗雪耳!我地食成餐都係飲呢款,冰冰涼涼微甜嘅感覺好滋潤喉嚨☺️。📍 熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)元朗元

雞煲

大閘蟹

肉類

火鍋配料

甜品

飲品

📍 熊本牛鍋 (世宙商場) (元朗)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
2023-11-23