今晚,我哋就嚟到位於銅鑼灣嘅iza'bis,為咗慶祝朋友生日🥳。由裝修到燈光氣氛,每處都透著難以言喻嘅舒適感。食材水準極高,服務員亦十分貼心,總會在你需要嘅時候給予幫助。💠 大師海鮮桶 💠這個價格$988嘅海鮮桶,實在物超所值!活加拿大龍蝦、活青口、活蜆、扇貝、大蝦、魷魚都超新鮮😋。龍蝦肉質豐富,入口即解,帶飽滿海洋嘅味道。而當青口同蜆遇上專門配襯嘅汁料,香氣四溢,滋味無法抵擋。再有扇貝同大蝦🦐,蝦肉彈牙,扇貝鮮甜,以至魷魚同松葉蟹🦀,每款海鮮都令人著迷👍。與海鮮桶一同蒸煮嘅新薯同甜粟米,吃後口感濃醇,十分美味。整體嚟講,大師海鮮桶絶對是嚟iza'bis必點嘅菜品!💠 田園沙律💠 搭配自家嘅醬汁,新鮮既蔬菜口感 crunchy ,平衡咗海鮮嘅味道,讓人感覺清爽😊。餐廳嘅氣氛和服務都好棒,同朋友共享美食嘅時光,實在好開心🙏。iza'bis 的美食措不及防, 一定會再來的!💖💖