2015-05-11 3117 views
太平館食得多,但呢間又真係少去,唔係同事介紹,都好難會到呢一間食嘢。呢一間太平館係後街,去之前諗,都唔會太多人去呢間掛,啲人都應該去晒尖咀果間啦,但點知去到已經有幾圍人等位.... 好彩,我哋4 人組咁啱有台,等都唔洗等有得入。唔講咁多,去相***因為室內都幾暗,今次啲相會有啲鬆郁濛,請見諒。 總結︰眾所周知,太平館多數都係叔叔伯伯serve 你,雖然性格冇 O牛 咁突出,但都有啲性格。但每次你嚟到,都可以幻想吓呢間好多年嘅餐廳,招牌菜咁多年都仲可以吸引咁多人嚟,食完每一次都會番尋味就知有幾正。  今次小弟第一次試佢嘅牛扒 (可惜冇影相) 估唔到咁正! 價錢冇記錯係$248,下次如果去太平館有quota 必試!

唔講咁多,去相**
*因為室內都幾暗,今次啲相會有啲鬆郁濛,請見諒。
海皇湯
燒豬脾
瑞士汁抄牛河
梳乎厘
 價錢冇記錯係$248,下次如果去太平館有quota 必試!
2015-05-07
海皇湯