2017-11-17 609 views
基本上每星期都梗會有一餐係食韓國菜,辣得嚟老婆又食到,選擇又多(指韓燒又得,唔韓燒又得)。今日LUNCH就試咗LEE間,環境尚算OK,舖內都寬敞位多,係暗咗小小。但食物方面真係有D失望,其實賣相都真係唔錯,不過… 就係食完好口乾同想飲水,宜家係香港食飯都好少會係咁,所以忍唔住咁講。前菜同一般韓國菜舖頭一樣,有泡菜,芽菜,白菜仔,都係好味道就唔多講喇!午餐時段,仲包飲品,講到價錢大眾化算抵食嘅。牛肋骨湯:可能唔係時令食材,白蘿蔔有D乾,唔夠清甜,但佢比咗好多舊,牛肋骨普普通通,有D靱,不過牛肋肉一般都係咁,個湯底就有D鹹,清清地咁啦!海鮮純豆腐辣湯:真係比較遜色,可能係一分錢一分貨吧!辣但唔夠惹味,一般食開嗰D都會忍唔住飲埋D湯,但今次LEE個就真係唔會,可能係佢個泡菜唔係我喜好嗰種,材料感覺上差小小,湯底無咩鮮味。

Type of Meal
Lunch