2012-09-18 515 views
之前係團購用$25買左價值$60既現金劵 足足買左成年都未用醒起期限就快到 於是嗱嗱聱去換店舖不難找 就在熙來攘往的油街 樓面很細 只有三四個堂食位 看來店方的主要顧客都是外賣自取的講返圑購飛 只要砌夠$60就得 無任何限制 最抵當然係叫SUB OF THE DAY 但一個人食唔曬況且平時都成日食 所以要趁呢個機會試下其他貴價既SANDWICH最終叫左一個十二吋既roasted chicken 玥加一樽飲品 補多三蚊 麵包就揀左最愛既parmesan oregano 因為其他既平時麵包舖都有而呢個包就夠哂香 而且好鬆軟 好正SAUCE 就要左sweet onion 甜甜地有少少酸 幾開胃放落烤爐整熱會更加正 但如果唔係即刻食就唔建議每次我都會加曬所有菜洋蔥同埋瓜 夠曬健康店員動作快 三四分鐘就攪店 服務態度良好 同時又可以鍛鍊下英語會話roasted chicken 既味道一般 無咩肉味 一食就知係普通超市貨色其他配菜就維持一貫的出色 食材新鮮 分量十足 非常健康又飽滿的一餐 下次有團購飛一定會再買!!
醒起期限就快到 於是嗱嗱聱去換

店舖不難找 就在熙來攘往的油街

講返圑購飛 只要砌夠$60就得 無任何限制
最抵當然係叫SUB OF THE DAY 但一個人食唔曬

而呢個包就夠哂香 而且好鬆軟 好正

放落烤爐整熱會更加正 但如果唔係即刻食就唔建議
每次我都會加曬所有菜洋蔥同埋瓜 夠曬健康
其他配菜就維持一貫的出色 食材新鮮 分量十足
非常健康又飽滿的一餐 下次有團購飛一定會再買!!
TakeAway