2011-06-14 186 views
見新開左間hotel, buffet口碑唔錯,朋友又係poly alumni, 用poly visa有15% off, 即刻book位試下間酒店唔算難搵,係hotel nikko對面,由紅遂行去都好近裡面都算多款式,基本上buffet有既食物佢都有,冷盤好吸引,有龍蝦,生蠔,長腳蟹,翡翠螺,青口,仲好新鮮,又refill得快,朋友對翡翠螺讚口不絕~熱盤推介蟹粥同喇沙, 蟹粥好甜好好食不過我覺得最好食就係甜品,係件件都好正呀!尤其佢一杯杯果d, 杯杯都好好食,唔係好甜,可以食幾杯!仲有雪糕同Pancake 整體所有食物都好好,絕對值得再黎~
酒店出面
朋友對翡翠螺讚口不絕~
冷盤
熱盤推介蟹粥同喇沙, 蟹粥好甜好好食
蟹粥
喇沙
仲有雪糕同Pancake
清酒/綠茶/樽子/芒果果凍,心太軟,chocolate mousse,New York Cheese
雪糕pancake,Bread pudding,心太軟
整體所有食物都好好,絕對值得再黎~
2011-06-09
冷盤