2022-08-05 3368 views
馬來西亞菜之中,badboy最鍾意食叻沙😋不過都好少會去馬來西亞餐廳食嘢,睇住個Menu,發現有d都唔知係咩嚟😂-🍞咖央多士$48個多士烘得唔錯嘅,不過都未夠香脆,而內餡係滿滿嘅班蘭椰子醬,badboy係第一次食,稍為嫌佢太甜,但未食過嘅值得一試嘅。-🍗馬來炸雞(5件)$108肉食badboy點少得叫碟肉食,未食過馬來版嘅炸雞於是好奇叫咗。但同想像中都幾唔同,唔似係「炸」,但外層又的確同非炸式嘅雞有所不同。但叫得炸雞都係想食外層卜卜脆皮嘅口感,所以難免有少少失望。但佢d雞唔會鞋口,-🥢檳城炒貴刁$128老實講我唔係幾知檳城版同港版嘅炒貴刁有咩分別😂多咗蠟腸?但badboy食落就覺得係同一款嘢。幾好食而唔會太油淋淋,比起茶餐廳食會感覺「健康d」。-餐廳係喺酒店樓下,舖面都幾大,座位唔會迫。
🍞咖央多士$48
🍗馬來炸雞(5件)$108
🥢檳城炒貴刁$128
餐廳係喺酒店樓下,舖面都幾大,座位唔會迫。