佐敦店就黎結業,咁我唯有提早出返呢篇食評,其實都食左幾個月🤣果次十一點幾去到,已經企滿晒人🥲要等七十幾張飛,雖然中間飛左好多張,但都等左90分鐘多啲先入到座,但限時只有60分鐘食🤣·帆立貝壽司($27/pc)炸軟殼蟹壽司($27/pc)特選大吞拿魚腩($27/pc)海膽海苔包($27/pc)特選中吞拿魚腩壽司($17/pc)赤蝦($12/pc)·比起其他連鎖迴轉壽司好食,大大件好足料,大部分都新鮮無怪味😆其實仲食左好多其他款式,但因為限時太趕影唔切相😢😢我地食左好多都係一碟得一件果啲,兩個人都食左五百蚊😂去其他日本餐廳都食到呢個價錢同更好質素🤭如果唔洗排隊都可以再去食,但要排幾個鐘就唔想食了🤣🤣
帆立貝壽司($27/pc)
炸軟殼蟹壽司($27/pc)
特選大吞拿魚腩($27/pc)
海膽海苔包($27/pc)
特選中吞拿魚腩壽司($17/pc)
赤蝦($12/pc)