2021-01-02 2168 views
我本身就係一個唔寫OpenRice嘅人不過Sushi Shin係我去左好多年我諗2012,2013開始,中段少去左周圍試新餐廳,而家我都keep住淨係去sushi shin, 點解寫,因為咁岩諗住book, share比朋友,見到前面啲人彈到一文不值,我呢啲舊客戶真係要幫佢平反一下下邊啲相係我平時去食唔係一次過食(有lunch有dinner),佢的lunch set sushi係好好食,我通常都係叫廚師發板比佢地話事3xx 12件加蔥拖羅飯仔,有8件12件加六件嘅細卷 around 2xx,價錢相當親民,如果鍾意食熟食可以試下鰻魚飯超肥美好好味,天婦羅都好食唔記得影相,有時我會a la carte叫啲特別野,例如安康魚乾必叫,佢哋自己親身「葉」非常之滑cream, 有時會叫白子(有生食,燒,炸),秋刀魚/沙甸魚卷都好出色,當然呢啲食dinner仲有更多正野啦另外佢中午時段係好多人不會好似食dinner咁慢食,如果要慢活人生咁食中午就有難道下面嘅相片係我比較鐘意食的先影,希望提供到多啲資訊俾大家,我食咁多次兩位師傅都好好,侍應都覺得佢哋好好呀,我最鍾意係佢哋嘅壽司唔係好花巧上邊加好多嘢,
我本身就係一個唔寫OpenRice嘅人
下面嘅相片係我比較鐘意食的先影,希望提供到多啲資訊俾大家,我食咁多次兩位師傅都好好,侍應都覺得佢哋好好呀,我最鍾意係佢哋嘅壽司唔係好花巧上邊加好多嘢,佢係可以食到壽司嘅味道壽司嘅握功
鮑魚飯(超正)
安康魚乾(一定要叫)
Lunch  set  鰻魚飯(超肥美)
唔記得咗係沙甸魚,定係秋刀魚(正)
鮑魚飯(超正)
安康魚乾(一定要叫)
Lunch  set  鰻魚飯(超肥美)
唔記得咗係沙甸魚,定係秋刀魚(正)
  • 安康魚乾,鮑魚飯,沙甸魚卷,秋刀魚卷,蔥拖羅卷物