侍應只顧大聲互相溝通,毫不理會客人。愈嚟愈過分,嘈過街市。入店無人彩你係正常。坐低叫嘢食,佢地可以係你側近行過扮睇唔到,同送貨嗰個邊行邊大聲講笑都得,仲要兩個侍應都係咁,被無視了。究竟係佢係客定係我係客?更驚人的,見到有坐在外邊的客人,自己行入嚟cashier 落order,話自己座邊張枱。嘩! 佢遲過我坐低㗎! 乜原來呢度潛規則係要自己行去cashier 落 order 㗎?幾時改咗我唔知啊?樓下嗰間,不嬲係cashier 落單嘅,叫做十分正常。呢間呢?個客自己去cashier 落單叫咩?叫失職。下次使唔洗自己去攞餐啊?餐廳是客人食飯嘅地方,唔係侍應互相嘻笑嘅俱樂部,我入嚟唔想聽你地互相大叫嘻嘻哈哈,成何體統?毫無紀律。另外,店內煙味極濃,戶外座位的煙味透過有縫隙的落地玻璃全吹入室內,跟坐在隔離冇分別。呢個係先天問題,餐廳位置於戶外,根本全透風,Ok fine,以前我食完就走。而家?你話呢?我係本區客,知道呢間野不嬲有熟客,因為佢係唯一可以在店吸煙的餐廳。但都唔可以放任到呢個程度。反映在無競爭下,管理層無心做好個品牌。