天氣凍左最啱就係食打邊爐今日同朋友去開荃灣食嘢知道新開嘅牛大人有88折優惠有好多唔同嘅台灣特色配料同多款湯底任揀因為已經好肚餓唔專登等特價時段現場好多人食緊,門口坐住等,等左一陣就有位真係好!我哋點咗「澳洲極上和牛」嗰個套餐湯底點左鴛鴦湯底係牛夫人(麻辣湯)配牛大人(牛骨湯)個牛骨湯就真係牛味好濃,麻辣就一般,唔夠麻推介送嘅每人兩粒和牛牛丸真係超好食,好似有星爺爆漿瀨尿牛丸嗰種juicy同彈牙嘅口感現場都另外有款牛丸有得任拎任食,之但係和牛牛丸真係好食好好好多!可惜如果再要點就要另外收費食咗好多款唔同嘅牛肉,覺得最好味都係美國S R F極黑牛肩胛同澳洲和牛M5牛肩卷其他配料個人覺得炸魚皮好脆、蛋餃、干貝鮮魚漿、水蓮、沙白(蜆)、蜂巢豆腐都幾好另外佢有幾款凍茶揀可以沒咁膩同健康啲Facebook life同埋Instagram share就送珍珠奶茶一杯但飲完之後真係好飽唔使食其他嘢要讚下佢好少漏單同埋上食物夠快最後有送movenpick 雪糕一人一杯唔夠飽仲有滷肉飯食,我就太飽冇試到啦折埋每人約$310埋單!
天氣凍左最啱就係食打邊爐
今日同朋友去開荃灣食嘢
知道新開嘅牛大人有88折優惠
有好多唔同嘅台灣特色配料同多款湯底任揀
因為已經好肚餓唔專登等特價時段
現場好多人食緊,門口坐住等,等左一陣就有位真係好!

我哋點咗「澳洲極上和牛」嗰個套餐
湯底點左鴛鴦湯底係牛夫人(麻辣湯)配牛大人(牛骨湯)
個牛骨湯就真係牛味好濃,麻辣就一般,唔夠麻

另外佢有幾款凍茶揀可以沒咁膩同健康啲
要讚下佢好少漏單同埋上食物夠快
最後有送movenpick 雪糕一人一杯
唔夠飽仲有滷肉飯食,我就太飽冇試到啦
折埋每人約$310埋單!
澳洲和牛牛丸
沙白