2016-06-13 694 views
因為上網睇過話係任食生蠔放題,而且亦有日式放題,雞煲同打邊爐,見好似幾抵咁,於是訂左位過黎食。本來想訂第一輪,但因為full左,所以訂左第二輪。一去到,原來係分幾間細舖咁食,座位逼,地方不大。由於我地唔係坐主舖,所以拎甜品/冷盤要行返過去主舖。首先當然要叫生蠔先。每次叫生蠔既數目根據人數而定,所以冇得寫要幾多隻。味道唔錯,滿心歡喜咁想再叫。結果等左20-25 分鐘,先至有第二輪生蠔送到黎。(筆者心諗:原來任食意思係要等20 分鐘先有?)喺等緊既期間我地都有食其他野。刺身真係好食既,鮑魚片大,有咬口。甜蝦唔係太大但都唔錯,都叫有口感。三文魚厚而且鮮,最鐘意食既都係帆立貝,大細適中,一啖過,正!雞煲按照人數計算份量,有得揀辣定唔辣,,我地揀左唔辣。雞煲味道濃,雞肉唔多骨,超好食!係略縑多左d 雞腳同雞爪 .....炸物最鐘意係大蝦天婦羅。大蝦係真係大既。炸粉唔多,重點係真係好熱,係新鮮炸,好好食!!食到咁上下,第二輪生蠔終於到! 食完之後又係等左20分鐘左右,諗住問下侍應d 生蠔幾時有。果時個侍應先講d 生蠔賣曬!!!賣曬!!!!任食生蠔賣曬!!!!只係食左兩轉就賣曬!!!!!明明因為間舖
因為上網睇過話係任食生蠔放題,而且亦有日式放題雞煲同打邊爐,見好似幾抵咁,於是訂左位過黎食。本來想訂第一輪,但因為full左,所以訂左第二輪。

喺等緊既期間我地都有食其他野。

賣曬!!!!任食生蠔賣曬!!!!
只係食左兩轉就賣曬!!!!!

明明因為間舖以任食生蠔作宣傳賣點,可惜每人只食了2 隻生蠔就賣曬! 確實係令人失望 ,.,,

不過公道講句,野食大部分都好好食而且夠新鮮,只係差在任食生蠔賣曬,座位較逼,同埋食物選擇不多。

2016-06-12